Itse haeskelin netistä tietoa vaunuista ennen tilaamista ja näistä sitä varsin vähän löytyi... Ehkä tästä on jotain hyötyä jollekin.

Turraneita on tosi hyvä ja kevyt työntää. Lumi ja sohjo ei millään tapaa vaikeuta kulkua. Se missä nämä ovat kömpelöt, ovat rappuset. Meillä niitä hissin jälkeen on vielä muutamia ja olen aina ihan helisemässä niiden kanssa.

Hissiin nämä mahtuvat vain niin, että kääntää työntöaisan ala-asentoon. Minusta aisan säätö on aika kankea ja vaatii kaksi kättä mutta toisaalta aisan saa tosi moneen asentoon, mikä on kätevää.

hissi-normal.jpg

Tuonne vaunujen ja seinän väliin minä sitten änkeydyn...

hissi2-normal.jpg

Pikkukäyttäjä on kyytiin tyytyväinen ja nukkuu mielellään vaunuissa. Kotonakin Bea nukkuu nykyisin yöt ja päikkärit mieluummin vaunuissa kuin omassa sängyssään... mieluiten tietysti isin ja äidin välissä. Mutta usein hän nukahtaa melkein heti vaunuihin laiton jälkeen.

Vaunujen koosta kertoo myös se, että vaikka minusta meidän Mersussa on melko tilava persus, vaunut mahtuvat sinne juuri ja juuri:

auto-normal.jpg 

Minä kuvittelin, että koppa pitää irrottaa vaunut taittaessa, mutta näköjään ne taittuvatkin kopan kanssa.

Toivottavasti tästä on apua vaunujen hankitaa pohtiville! Sisustusliikkeen omistaja kehui näiden ulkonäköä ja kävi kysymyssä, mitkä nämä ovat. Nätit. Sitä nämä ovat.

xoxo,

minä