BeFunky_47e2ebab973dfdc208fc11534934887d

Joku fiksumpi voisi kertoa, että joulu meni jo... otetaanpa silti vielä näitä luukkuja. Pakko myöntää, että moni joulupuuha jäi kesken ja tuntui aika mitättömältä, kun jouluihmeemme Bea näki päivänvalon 19. joulukuuta. Mutta tehdäänpä nyt vielä päivitykset näistä, joita ehdin kuvailla. Bea on saanut aivan valtavasti joulu- ja syntymälahjoja, joista en ole muistanut ottaa kuvia, suonette anteeksi. Bea kiittää kaikesta kuitenkin <3 Myöskään itse joulunvietosta ei taida olla yhtään kuvaa...

(Epävirallisen joulukalenterin idea? Ks. Luukku 1: http://pappila.vuodatus.net/lue/2013/11/epavirallinen-joulukalenteri-luukku-1-kuuntele-ja-laula-joululauluja)

Tämä joululahja sai innoituksensa Pinterestistä, jossa näin essun tekstillä "I'm dreaming of a white Christmas. And when the white is gone, I'll drink the red." Lause oli mielestäni nerokas ja se piti saada käyttöön jotenkin. Joten voilá: lahjapullot!

Fotor122804740-normal.jpg

1. Leikkaa sopivan mallinen etiketti. Leimaa valitsemallasi leimasimella (lumihiutale?) reunoille sikinsokin kuvioita kohokuviointimusteella (Distress embossing ink). Kaada päälle kirkasta kohopulveria (minulla käytössä Rangerin Clear). Kaada ylijääneet pulverit takaisin purkkiin ja puhalla kuviot askartelupuhaltimella. Jotkut käyttävät paperin takapuolelta silitysrautaa kuvioiden kohottamiseen, sitä en suosittele! Askartelupuhallin on helppo, nopea ja turvallinen käyttää ja maksaa alle kaksikymppiä!

2. Levitä sienellä paperin reunoille haluamasi musteväri (Minun valintani on Distressin Faded Jeans).

3. Leimaa reunoille toisella leimasimella ja valitsemallasi musteella kuvioita (Musteena minulla Distressin Black Soot)

4. Odota hetki, että edellinen vaihe on kuivahtanut. Tee sitten teksti kohokuviointimustetta sisältävällä tussilla useammassa erässä, ettei teksti ehdi kuivahtaa ennen pulverin lisäämistä. (Minun kohopulverini on Rangerin Black Sparkle). Toisin kuin muiden pulvereiden kanssa, glitteriä sisältäviä pulvereita ei tulisi kaataa takaisin purkkiin, koska näin tehdessä glitterin määrä väripulveriin nähden pikkuhiljaa lisääntyy. Tästäkös minä viis veisaan... olkoon sitten sikaglitteristä! Puhalla pulveri kiinni askartelupuhaltimella.

5. Lisää vielä sienellä ihan etiketin reunaan haluamaasi mustetta ( minulla käytössä oma lempparini Distressin Vintage Photo)

6. Liimaa etiketit paikoilleen.

7. Täydennä lahja kaiverretuilla laseilla! Lasinkaivertimia näyttäisi saavan Creativ Companylta (http://www.cchobby.fi/). Pitänee tilata itselle, niin ei tarvi aina lainailla... ei sitä koskaan tiedä, mitä keksii!

 

No ei tullut valkoista joulua... toivottavasti punainen helpotti tuskaa...

xoxo,

minä