Sound of music, josta otsikon laulu on, on itseoikeutetusti yksi lempiasioistani. Mutta ajattelin uusimpien aarteideni kautta esitellä joitakin muitakin lempparijuttujani.

Here goes... 

Kirjasinlaatikot (ja vanhat puulaatikot ylipäänsä):

Viime vuonna bongasin karhulalaisessa osto- ja myyntiliikkessä kirjapainon kirjasimien säilytyslaatikon. Tai oikeastaan kaksi. Hinta oli 50 euroa. Ajattelin odottaa tilipäivään saakka ja hakea sitten itselleni synttärilahjaksi sellaisen mutta kun palasin laatikkoa hakemaan, ne olivat kadonneet. Sen jälkeen olen aina Karhulassa käydessä käynyt katsastamassa tuon liikkeen mutta koskaan sellaista ei ole siellä näkynyt. No sitten perjantaiaamuna googlettelin nuppeja yhteen projektiin ja löysin aivan ihanan sisustuskaupan Quriosa Interiorin (http://www.quriosa.fi/https://www.facebook.com/QuriosaInterior) ja sieltä löysin vastaavia:

11234334-origpic-53ce13.jpg_0_0_100_100_

Voisi sanoa, että tuo Quriosa itsessäänkin on aarre. Pinterestin wishlistini lauloi, kun linkitin sinne kaikki löytämäni ihanuudet.

En kuitenkaan tilannut vielä tuollaista vaan lähdimme Tamburiiniin tuhlaamaan Hessulta saamaani lahjakorttia. Matkalla kävimme Karhulassa apteekissa ja pysäköidessämme autoa torin laidalle huomasin, että edellä mainitun karhulalaisen osto- ja myyntiliikkeen ulkopuolella tapitti kirjasinlaatikko. Hintapyyntö liikkeen ukolla oli 50 euroa. Emmin, koska silmissäni kimmelsi tuo Quriosan paljon nätimpi yksilö. Mies laski kuitenkin hintaa neljään kymppiin, sanoi, että hänellä on näitä kuitenkin satoja, kun osti koko lopettavan kirjapainon sisustuksen. Järjellä ajatellen tälle ei tullut postikuluja, joten:

BeFunky_073.jpg-normal.jpg

Kuluneet esineet, emali:

Ihana puhkiruostunut emalikannu oli se, mitä lahjakortillani sain. Itse asiassa kannun hintalappu oli kolmea euroa korkeampi, kuin summa kortissani mutta iki-ihana Tamburiinin täti sanoi, että kun sinulla on ollut tällainen juhla, että olet saanut kortin, niin sovitaan, että se on tasaraha. Kiitos Hessu ja kiitos Tamburiinin täti!

BeFunky_074.jpg-normal.jpg

Kirjasimet (ja kirjaimet ja numerot ylipäänsä):

BeFunky_hylly1.jpg-normal.jpg

Ruoste:

Fotor050434446-normal.jpg

Simpukat:

Fotor05043489-normal.jpg

Viinipullon korkit:

Fotor050434619-normal.jpg

Pitsiliinat ja pitsi ylipäänsä:

Tämän liinan sain tuliaisena poikaystävän äidiltä. Laitoin sen tähän odottelemaan, että saan kasattua näitä riittävästi projektiani varten.

BeFunky_hylly10.jpg-normal.jpg

When the dog bites, when the bee stings, when I'm feeling sad, I simply remember my favourite things and then I don't feel so bad.

xoxo,

minä