Aiheena alakerran vessan sisustus ja lempisisustusmerkkini aiheuttamat ikävät yllätykset. Asiaan...

Meidän vessassa oli korkea ruma Ikean kaappi aiemmin. Tämä häiritsi minua, sillä vessassa ei ollut lainkaan tilaa laskea esim. meikkipussia. Lavuaarissakaan ei ole liiemmin reunoja... Niinpä olen pidemmän aikaa yrittänyt etsiä sopivaa matalaa lipastoa tuon kaapin tilalle. Tila on vaan todella hankalan kokoinen, siihen ei tahdo mahtua mikään, tai sitten hintakatto tulee vastaan.

Kun löysin Ikean Koppang-lipaston, homma alkoi edetä. Leveys oli kuin tehty meidän vessaan ja 59 euron hintakin oli muotoiltu lompakolleni sopivaksi. (Note-to-shelf: ota joku raavas mies Ikeaan mukaan, en meinannut millään saada laatikkoa nostettua autoon omin avuin...) Syvyyssuunnassa lipaston kanssa tuli vähän ahdasta ja poikaystävä joutui sahaamaan lipaston takajalat irti ja kovertamaan takalaitaa hieman, että lipasto saatiin seinään kiinni. (Seinässä kulkee paksu lattialista) Pienellä tetriksen pelaamisella lipasto saatiin kuitenkin mahdutettua paikalleen.

Olisin halunnut ottaa ennen- ja jälkeenkuvat mutta koska poikaystävä oli oma-aloitteisesti poistanut kaapin kylppäristä töissä ollessani, ennenkuva jäi haaveeksi. Tässä jälkeen:

b1.jpg

Vaihdoin tietysti kahvat lipastoon... ja tässä päästään siihen ikävään yllätykseen, jonka lupasin. Minulla oli yksi ylimääräinen S-koon luggage handle, ajattelin laittaa sellaiset lipatoon. Onneksi niitä myydään vain kahden kappaleen seteissä, muutoin olisin tilannut vain tarvittavat 5 kappaletta ja luullut saavani tällaisia:

b7.jpg

ja saanutkin tällaisia:

b5.jpg

Aivan eri tuote, vaikka kantaa samaa nimeä. Olen pettynyt näihin, joita nyt sitten sain, mutta lohduttaudun sillä, että sentään ne ovat kaikki samanlaisia... mitä ei voi sanoa allaskaapin kahvoista! Minulla oli yksi PP's Decoresta aikanaan ostettu Windsor Door Knob ja ajattelin, että tilaan samalla sille parin. Kun avasin postista tullutta pakettia harmittelin, ettei uudessa nupissani ollut RM-lätkää, niin kuin olemassa olevassa. Mutta sitten vasta harmistuin, kun laitoin nupit rinnakkain:

b4.jpg

Eiväthän nuo ole edes samaa materiaalia! Tai kokoa! Pakko saada yhteneväiset! Örrrr.... ärsyttää!

Neuvoni: osta aina samalla kertaa tarvitsemasi tuotteet. 

Mutta palataanpa vessan esittelyyn. Edellisten asukkaiden peilin korvasin Riviera Maisonin rottinkipeilillä, jonka hommasin joululahjaksi saamallani PP's Decoren lahjakortilla.

b2.jpg

Uudelle tasolle puolestaan kelpaa nyt laskea tavaroita...

b3.jpg

Alakerran vessan paperitelineen ostin jo kerrostalossa asuessa, vaikkei se sinne vessaan mahtunutkaan. Se oli ensimmäinen esine, joka löysi uudesta kodista paikkansa.

b6.jpg

Eihän tämä vessakaan vielä valmis ole, mutta minulle paljon mieluisampi näiden muutosten jälkeen. Uuteen lipastoon mahtuu sitä paitsi tosi paljon tavaraa. I'm a happy camper!

xoxo,

minä