Rymättylästälähtöaamu alkoi leikillä paikallisen eläimen Rockyn kanssa.

e1.jpg

e2.jpg

Rocky taisi vetää pidemmän korren jalkapallossa.

e3.jpg

Heitimme mummalle ja papalle hyvästit ja suuntasimme kohti seuraavia eläimiä.

e4.jpg

e5.jpg

Nimittäin Lomamäen lemmikkipuistoa Degerbyssä. Olin nähnyt ystävän kuvan Facebookissa, jossa kyseissä puistossa rapsutettiin lohtueläintä (=pesukarhu). Pesukarhut ovat ehkä koko perheen lemppariotuksia, joten sinne oli mentävä!

Aivan huippupaikka! Sisäänpääsy oli 12 euroa henkilöltä, taapero pääsi ilmaiseksi. Useita eäimiä sai rapsutella ja syöttää. Mukaan sai purkin siemeniä eläimille annettavaksi.

e6.jpg

e18.jpg

e19.jpg

e8.jpg

e9.jpg

Paikka on siis omistajaperheen koti. Osa eläimistä on aitauksessa pihapiirissä ja osa on sisällä talossa. Niihinkin pääsee tutustumaan.

e10.jpg

e11.jpg

e12.jpg

Nälkäinen vuohi oli yksi meidän tyttöjen lemppareista.

e13.jpg

e21.jpg

Samoin hellyydenkipeä aasi.

e22.jpg

e23.jpg

e24.jpg

Kalkkuna sen sijaan näytti ihan Cthulhulta, enkä antanut taaperon mennä sen lähelle. Se pyöri kanojen lähistöllä, joten kanat jäivät nyt katsomatta.

e15.jpg

Muihin lintuihin sen sijaan teimme tuttavuutta.

e14.jpg

e27.jpg

e31.jpg

Tämä jälkimmäinen puhuva papukaija ystävällisesti paskoi olkapäälleni.

e20.jpg

Morjestimme ulkoaitauksen supikoiraa (Voi Luoja se haisee pahalle!) mutta pesukarhuja ei omassa aitauksessaan näkynyt. Ehdin jo olla kamalan pettynyt, kunnes selvisi, että sisällä talossa oli kaksi ja saimme paijalla poikakarhua.

e28.jpg

e29.jpg

Teini linnoittauti sohvalle ja sai kolme silitettävää koiraa seurakseen.

e26.jpg

Taapero koski varovasti liskoon

e25.jpg

... mutta ei uskaltanut koskea käärmeeseen vaan pyrki kauas siitä. Teinillä oli enemmän rohkeutta.

e30.jpg

Ihmettelin, miksi poikaystävällä tuli niin kiire ulos talosta mutta olin unohtanut, että hän on allerginen melkein kaikille eläimille. Kolme koiraa samassa tilassa oli varmaan liikaa! Raukan silmiä kirveli vielä pitkään. Puistossa on kettuja, alpakoita, poroja, pupuja, piikkisika ja vaikka mitä. Ehdottomasti suosittelen käyntiä tuolla!

Matkalla parkkipaikalle moikkasimme vielä miniheppaa ja ponia.

e33.jpg

Siitä sitten kotimatkalle Variston Mäkkärin kautta. Piti käydä katsomassa, onko asiakaspalvelun taso vielä yhtä korkea, kuin silloin, kun minä olin kassalla.

Vissiin ihan hyvät burgerit saivat ne, jotka sellaisia harrastavat. Minä ehdin vielä juuri ennen sulkemisaikaa juoksemaan Petikon Cobellon läpi ja saalistin niitä halpoja simpukoita, joita näkyikin jossain aiemmassa postissa.

Sittenhän sitä ehtikin olla päivän kotona ennen riparille lähtöä :D

xoxo,

minä