Aamukahvin lomassa naputtelen tänne tällaisen itsenäisyyspäivän tienoilla tekemäni tuunauksen. Kenellekään ei liene epäselvää, että vihaan noita meidän keittiön kaappeja. Jollemme yrittäisi myydä tätä asuntoa, olisin jo maalannut ne valkoisiksi. Muutin niitä siis tavalla, joka ei vahingoita niitä. Laitoin kahteen kaapinoveen liitutaulutarraa, jota tilasin teippitarhasta.

Toinen kaapeista toimii nyt ostoslistana, mikä onkin kätevää, koska me käymme kerran viikossa kaupassa ja kun listan kirjoittaa lähtiessä, usein jotain unohtuu. Nyt kirjoitamme tuohon listaan heti, jos jokin loppuu tai on loppumassa. Kauppaan lähtiessä ne voi sitten siirtää listaan tai ottaa vaikka kännykkään kuvan listasta.

BeFunky_001.jpg.jpg

Toisen kaapin oveen liimasin tarran lähinnä tasapainon vuoksi. Se on aika lailla käyttöä vailla. Voisihan siihen kirjoittaa vaikka jonkun usein käytetyn reseptin...?

BeFunky_007.jpg.jpg

Kauppalistan alla majailee uusi joululahjani: Nespresso Latissima.

BeFunky_008.jpg.jpg

Kahvikoneen saaminen aiheutti sen, että Cappuccino-kupit oli ostettava. Ostin siis neljä tuollaista Riviera Maisonin Caffe Doppio-kuppiparia. Jos olisin tiennyt, että pari päivää myöhemmin ajan poliisin sakkoansaan, olisivat kyllä jääneet ostamatta! Siitä 276 euron muistutus, joten tulossa sisustusköyhä kuukausi!

Aiemmin ostettu (niin ikään Riviera Maisonin) pyyhekoukku toimii kahvikapselisäilönä:

BeFunky_006.jpg.jpg

Tuohon laitteeseenhan ei saa kapseleita kaupasta. Helsingin keskustassa on yksi liike mutta muuten kahvi on tilattava netistä. Gigantissa, josta lahjani on tainnut kotiutua, myydään jotain "tarvikekapseleita" (ei Nespresson) keittimeen mutta myyjä siellä sanoi suoraan, että se on laadultaan "paskaa", kannattaa tilata. Teimme työtä käskettyä.

Ihanaa, että laitteessa on tuo maidonvaahdotinkin, että saan Cappuccinoja!

BeFunky_012.jpg.jpg

BeFunky_014.jpg.jpg

Vielä kun saisi croissantin tuohon lautaselle... mutta nyt karpataan!

Hyvää huomenta! Sitten kahvinjuonnista muihin toimiin!

xoxo,

minä