Huhhui, mitä vauhtia joulu lähestyy! Viimeinen viikko on mennyt sellaisella tohinalla, että hyvä kun perässä pysyy! Mutta katsotaanpa ekana luukkukisan oikea vastaus:

1.jpg

Toinen paimenhan se! Ja tällä on ihan kokonainen paimensauvakin hallussaan! :D Käypä osallistumassa uuteen kisaan Pappilan Facebook-sivulla. Siellä veikkaillaan päivittäin, mitä kuvaan ilmestyy seuraavaksi.

Mutta sitten asiaan. Tukholman reissusta on selvitty (siitä lisää myöhemmin) ja on aika askarrella uusia luukkuja kalenteriin. Luukussa 14 on mistelinoksa. Sain mistelinipun vanhemmiltani brysselintuliaisina. Siitä ei näköjään kukaan ole huolehtinut poissa ollessani, joten se näyttää aika paljon nuupahtaneemmalta kuin viikko sitten.

2.jpg

Mistelihän kuului pakanallisiin hedelmällisyysriitteihin, että sikäli se ei ehkä ole omiaan esiintymään Pappilan blogissa... mutta uskomukset ovat aina kiehtoneet minua. Eikä tätä yksilöä sitäpaitsi ole ripustettu oviaukkoon vaan keittiön kattoon, eli sillä ei varmaan muutenkaan ole "taikavoimia". Artikkelin siitä, miksi mistelin alla suudellaan löydät täältä.

Minusta mikä vaan tekosyy pussailemiseen on tervetullut. Pääsin testaamaan teinin selfiekeppiä ja misteliä samaan aikaan... Nyt varoitan, että tässä kuvassa saattaa näkyä se, että me ei isännän kanssa olla nähty toisiamme reiluun viikkoon. Ei ole tarkoitus saada kenenkään silmiä vuotamaan verta, eli jos saat näppyilöitä pussailevista ihmisistä, klikkaa itsesi äkkiä jollekin muulle sivulle!

Tässä tulee...

3.jpg

Vielä kun joku kertoisi, miksi sitä tulee automaattisesti suljettua silmät, kun suutelee. Kyllähän tuota miestä kelpaisi katsellakin!

Tuli todettua ainakin, että keittiössä ei riitä valo Galaxy S7:n kakkoskameralle ja että kakkoskameran kuvanlaatu ei han vastaa ykköskameran laatua. Mistelin mahdollinen teho nähdään sitten myöhemmin... ;D 

Muistakaa pussailla!

xoxo,

minä

 

 

Aiemmat luukut:

Luukku 1 - joulukalenteri
Luukku 2 - piparikuusi
Luukku 3 - paperitähti
Luukku 4 - joulumarkkinat
Luukku 5 - jouluinen Porvoo ja joululahjaideoita
Luukku 6 - omaa aikaa
Luukku 7 - Rocky Road-kuuset
Luukku 8 - Muumien taikatalvikakku
Luukku 9 - sulaneet lumiukot
Luukku 10 - joululimppu
Luukku 11 - karppitilkkutäkkifoccacia
Luukku 12 - paketoi lahjoja
Luukku 13 - joulukukat

 

* Siirretty Starboxista 17.2.2019 *