BeFunky_20140409_152459.jpg-normal.jpg

Näin (semi)karpatessa munia tulee syötyä paljon. Siksipä onkin hienoa, kun lounaan roskista voi askarrella. Esimerkiksi punasipulimunakkaan sivutuotteena saa kivoja pääsiäismunia.

Ensin täytyy tietysti puhalta munat. Tässä en ole aiemmin onnistunut. Nyt tein munan molempiin päihin reiän ratkojalla (:D) ja puhalsin sitten reippaasti toiseen reikään. Yllätyksekseni muna-aines tuli ulos kuorestaan ja ainoastaan yksi muna räjähti mun kädessä niin, että sain sitä kasvoilleni ja hiuksiini. [Keksi itse sopiva kaksimielinen vitsi tähän]

Punasipulin voi paistaa munakkaan kanssa mutta sen kuoret laitetaan kattilaan kiehuvan veden ja tilkan etikkaa kanssa ja siinä sitten värjätään munien kuoret. Odotin, että munat olivat ihan punaisia mutta minun käyttötarkoitukseeni vaaleammat olisivat sopineet paremmin.

BeFunky_20140409_171116.jpg-normal.jpg

Löysin nimittäin Pinterestistä munaan printattavia kuvioita:

 Egg-Printable-CL-GraphicsFairysm-normal.

Vuosia sitten olin ostanut tulostettavaa tatuointipaperia. Halusin silloin kokeilla, miltä näyttäisin kroppa täynnä värikkäitä Star Wars-tatuointeja. Pian minulle kuitenkin selvisi, ettei tatuointipaperilla voi tehdä muutamaa neliösenttiä isompia kuvioita, vaikka se tulee A4-arkeissa, sillä tatuointikalvo rypistyy, venyy ja hajoaa todella helposti. Niinpä kalvot seisoivat kaapissa vuosia ja vuosia, kunnes päätin kokeilla sitä näihin.

BeFunky_20140409_191210.jpg-normal.jpg

Kalvo rypistyy venyy ja hajoaa myös ihan pienissä "tatuoinneissa". Huono tuote kaikenkaikkiaan! Mutta tulipahan testattua.

BeFunky_20140409_191223.jpg-normal.jpg

Noh... kaukaa katsottuna munat näyttävät ihan kivalta...

BeFunky_20140409_193217.jpg-normal.jpg

Että sellaisia munailuja tällä kertaa...

xoxo,

minä