Kyllähän tässä taaperoa käy sääliksi, kun koko muu perhe ramppaa leireillä jatkuvasti. Mulla on riparit, lastenleirit ja isoskoulutusleirit. Teinillä melkein joka viikonloppu joko partioleiri, tukarileiri tai isoskoulutusleiri. Isäntä käy yhden yön välissä kotona ja häviää taas viikoksi metsään. Itse asiassa ukkokultaa on näkynyt niin vähän kotona, että sillä voisi ihan hyvin vaikka olla toinen perhe jossakin. Sanoisi stten vaan aina toisessa kodissa, että mulla on muuten taas leiri, heippa... Hahaa! Mutta taaperopa ei pääse nauttimaan notskista ja makkaranpaistosta, vaan tänäkin viikonloppuna, kun minä sulkeudun kurssikeskukseen ja isäntä kirmaa Suomen metsissä, taapero menee mummille hoitoon.

Joten pitihän taaperolle rakentaa oma notski. Kotiin. Sisälle. Ennen kuin soitatte lastensuojeluun, kerron, että notskissa ei ole oikeaa tulta. Kas tässä, Pinterestistä lainaamani idea:

1.jpg

Kävin siis taas rannassa keräämässä vähän ajopuuta... ja kiviä. Kasasin ne keoksi, jonka keskelle asettelin patterikäyttöisen valosarjan. Tiipiin sisään ostin muuten pari viikkoa sitten Ikeasta feikki-lampaannahan (14,90€), oikean hengenlähdöstä kun en halunnut olla vastuussa, mutta halusin kuitenkin taljan, koska se jotenkin sopii teltan pohjalle. Itse tiipii oli 2-vuotislahja taaperolle, tilasin sen viime vuonna Granitista (119€).

2.jpg

Kyllä kelpaa metsäneläintenkin tulla lämmittelemään...

3.jpg

Taapero nukkui päiväunia, kun kasasin notskin yäkerran porrasaulaan, tyttöjen huoneiden väliin. Mutta arvatkaapa, mitä hieman häiriintynyt tyttäreni teki ensitöikseen, kun esittelin hänelle uuden nuotiopaikan?!

.

.

.

.

Joko arvaat?

.

.

.

No?

.

.

.

 

.4.jpg

Aivan! Haki possun grillattavaksi! Täytyy sanoa, että kasvissyöjä-äidillä on ollut ylpeämpiäkin hetkiä!

En kiinnittänyt nuotion palasia millään toisiinsa. Olen joskus koittanut liimailla ajopuukappaleita erikeeperillä yhteen ja siitä ei tullut mitään. Kuumaliimapyssy on hukassa, joten sekin jäi kokeilematta. Kyllä tuo kasassa pysyy, jos sitä ei hakkaa. Ja sittenhän sen voi kasata uudelleen! Nyt jäädään vain jännityksellä odottamaan, millaisia jälkiä nuo kivenmurikat jättävät laminaattiin... Olikohan alkuperäisessä Pinterest-kuvassa niiden alla joku suojakangas muuten?

Näin on taaperokin saanut oman leirisimulaattorin. Ja minä jatkan täällä leirlesken elämää torstaihin saakka... ja perjantaina lähdenkin sitten itse leirille.

xoxo,

minä

 

*Siirretty Starboxista 6.2.2019 *