Siitä saakka, kun puolitoista vuotta sitten muutimme keskustan kerrostalosta tänne saareen (teknisesti ottaen Kotkan keskustakin on kyllä saari), olen tiennyt, että keittiöön tulee saareke. Koska tykkään touhuta keittiössä silloin, kun on aikaa. Ja vaikka meillä on suuri keittiö, laskutila loppuu silti kesken. Saareke olisi pakko saada!

Saarekkeen pitäisi sopia luonteeltaan yhteen 50-luvun kaappien kanssa. Siinä saisi olla kauniita yksityiskohtia, niin kuin laatikoita ja kahvoja. Ja sen kylkiin pitäisi saada ripustettua koukkuihin tavaraa.

Jossakin kohtaa bongasin vanhan apteekkilipaston OllinOnnesta, mutta sillä oli niin suolainen hinta, että ennen kuin ehdin kasaamaan 450 euroa kokoon, lipasto oli mennyt menojaan. Harmitti. Jäin haaveilemaan saarekkeesta edelleen...

Sitten bongasin ompeluliikkeen vanhan myyntitiskin paikalliselta facebook-kirpparilta. Hinta 60 euroa. Kaupat tuli. Toki lisäkustannuksia tuli peräkärryn vuokrasta (20€).

1.jpg

^ Tässä uutta perheenjäsentä lastataan kyytiin...

Tätä keittiösaarekeprojektia blogissa aletaan nyt seuraamaan. Maalausvaihe saa odottaa tilipäivään. Tiski oli ulkovarastossa, joten siinä on hieman ummehtunut haju, joka kirvelee minua silmiin. Sikäli olisi kiva saada pian maalikerros tiskin päälle.

Tässä  videossa esittelen suunnitelmani saarekkeen varalle...

2.jpg

^ Isäntä alkoi saman tien purkaa tiskiä <3

3.jpg

^ Minä löysin yhden samettilevyn alta kassalippaan avaimen. Harmi, että lipas ei tullut mukaan...

4.jpg

^ Meidän äiti kävi itkemässä kylkien perään, olivat kuulemma kauniin muotoiset. Minun visiooni ne eivät sopineet. Ja on kiva, että saarekkeen ympärille jää tilaa kiertää sitä!

Onko kellään ajatusta siitä, mistä saisin pöytälevyn omilla mitoilla? Vinkkejä otetaan vastaan!

Jatketaan tästä myöhemmin! :)

xoxo,

minä

 

* Siirretty Starboxista 30.3.2019 *