1.jpg

Luukkukuvaan ilmestyi enkeli. Jos et tiedä, mistä tässä on kyse, käy Pappila-blogin Facebook-sivulla ja osallistu kisaan veikkaamalla, mitä luukkukuvaan tulee seuraavana! (Ja vaikka tietäisit, käy silti... ja saa tykätä!)

Nyt on se kiireisin sesonki töissä ja kun omassa elämässäkin on kaikenlaista meneillään, niin blogipäivitykset ovat sitten tätä tasoa... I present to you: jouluviiri. En edes itse tehnyt, vaan ostin Ruotsista, Lagerhausista. Se on sellainen krääsäkauppa, jossa on pakko käydä aina Tukholmassa piipahtaessa. Viiriin saa sis kirjoitettua minkä tahansa tekstin (sillä rajoituksella, että kutakin kirjainta on 3kpl). Ääkköset tulevat mukana.

2.jpg

Tämän setin hintahan oli 69 tai 79 kruunua... alta kympin meidän rahassa anyways...

Ääkkösistä huolimatta en kirjoittanut hyvää joulua, vaan kansainvälisempi "Merry Christmas" näyttää kirjoitettuna kauniimmalta. Yritin vinkua isäntää hakkaamaan pienet naulat seinään, mutta viiri nyt sitten kuitenkin ripustettiin ikkunan karmiin ilman ylimääräisiä nauloja.

3.jpg

Tuo katosta roikkuva tähtihän löytyi luukusta 3. Joulun jälkeen sinne voi sitten ripustaa hyvät uudet vuodet, synttärit ja pääsiäiset. Toiselta puolen setti on muuten käänteisillä väreilä - siis valkoinen pohja ja mustat kirjaimet. Helpostihan tuollaiset toki askartelisi itsekin. Samankokoisia kolmioita mustasta pahvista, kirjain valkoisella tussilla tai pahvista liimaamalla ja reikä kahteen kulmaan...

4.jpg

Mutta tämä oli helppo ja nopea joulumielen tuoja näin...

5.jpg

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin....

xoxo,

minä

PS. Meikäläinen koki leffaorgasmin eilen. Rogue One - a Star Wars story. Katsokaa se, parhautta!!!!

 

Aiemmat luukut:

Luukku 1 - joulukalenteri
Luukku 2 - piparikuusi
Luukku 3 - paperitähti
Luukku 4 - joulumarkkinat
Luukku 5 - jouluinen Porvoo ja joululahjaideoita
Luukku 6 - omaa aikaa
Luukku 7 - Rocky Road-kuuset
Luukku 8 - Muumien taikatalvikakku
Luukku 9 - sulaneet lumiukot
Luukku 10 - joululimppu
Luukku 11 - karppitilkkutäkkifoccacia
Luukku 12 - paketoi lahjoja
Luukku 13 - joulukukat
Luukku 14 - misteli

 

* Siirretty Starboxista 17.2.2019 *