Taaperollahan oli laskettu aika 24.12, mutta sain puhuttua hoitohenkilökunnan käynnistämään synnytyksen 17.12.2013 ja kaksi päivää myöhemmin meidän pieni pinsessamme näki päivänvalon. Minä tilasin pikkuneidille synttärilahjan jo 4.12 mutta kun sitä ei vielä synttäiviikolla kuulunut, otin yhteyttä firmaan, josta sen tilasin. Luvattiin, että paketti ehtisi synttäreiksi, mutta niin vain kävi, että lauantaihin mennessä pakettia ei ollut tullut. Onneksi poikaystävä pelasti päivän ja hankki korvaavan lahjan.

Niinpä synttärisankari pääsi yökkärissään avaamaan pakettia...

d1.jpg

Joulukalenterisuklaatkin on vielä naamassa...

d2.jpg

Harmittaa ihan, että taaperoa ei voinut ottaa leffaan mukaan katsomaan The Force Awakensia. Me muuthan kävimme katsomassa sen heti kun mahdollista, eli klo.11 aamulla ensi-iltapäivänä. Olen nimittäin varma, että meidän taapero, jota kutsumme BB:ksi, olisi rakastunut leffakaimaansa, joka paketista paljastui!

Joku meistä joutui/pääsi lehteen ja radioon ensi-illassa...

d10.jpg

...ja tuli ilmeisesti samalla spoilanneeksi elokuvan - sori vaan!

Mutta vaikka meidän BB ei ollut nähnyt BB:tä leffassa, oli innostus lahjasta suuri.

d3.jpg

Minun osaltani taaperon synttäriviikonloppuni kului töissä ja maanantaisia kemuja odotellessa. Nämä kaksi pulsua sen sijaan ottivat rennommin:

d9.jpg

Me teinin kanssa väänsimme taaperolle Late-lammas-kakun. Teini, joka on taiteellisesti(kin) lahjakas teki lampaan pään.

d7.jpg

Kevään reissulla Englannissa ja Walesissa näimme paljon tuollaisia mustapäisiä lampaita, siksi taapero sai lammaskakun. Sen täytteeseen laitoin pätkiksiä, joista taapero kovin pitää.

Kakkutikkareihin piirsin elintarviketussilla R2-D2:n kuvia. Niistä taapero piti kovin, vaikkeivat ne taiteellisesti niin kauniita olleetkaan.

d6.jpg

Perinteisen kreikkalaisen kasviskakun tein joulukuusen muotoon.

d4.jpg

d5.jpg

Näillä eväillä oltiin sitten maanantaina valmiita juhlimaan taaperoa uudestaan.

xoxo,

minä

.