Viimeisenä aamuna Gardalla kävimme Bean kanssa rannalla keräämässä kiviä ja simpukoita pussiin. Siitä taisi olla kuvakin edellisessä postissa. Tässä saaliimme:

BeFunky_006.jpg.jpg

Nämä on oikeastaan kerätty niin, että otin kourallisen maata ympäriltäni kerrallaan. Rannassa oli aikalailla yhtä paljon simpukankuoria, kuin kiviäkin. Näin pala Gardaa tuli kotiin.

Jaoin pussin sisällön kolmeen karhupurkkiin, joissa oli ennestään toiselta reissulta Porin Yyteristä kerättyä hiekkaa.

BeFunky_007.jpg.jpg

BeFunky_095.jpg.jpg

Venetsiasta tuotu naamio sai paikkansa vaatekaappini päältä.

BeFunky_092.jpg.jpg

Itse asiassa saimme juuri Rodoksen tuliaisina tosien maskin mutta teini nappasi sen ennenkuin ehdin virittää sen tuonne toisen kaveriksi. Sitä taisi jäädä harmittamaan, ettei Venetsiasta tuollaista ostanut...

Matkan innoittamana sain viimein aikaiseksi pitkään ideoimani taulun. Kaikki lähti siitä, kun alkukeväästä näin PP's Deoressa Riviera Maisonin World Traveller kehyksen. Heti silloin löysin huutonetistä vihreän ikkunanpokan 8 eurolla. Ostin huutonetistä myös taustakankaaksi vanhoja kahvisäkkejä mutta kaksi kolmesta säkistä oli näkyvässä homeessa, joten jouduin heittämään ne pois. Kehyksen rakentaminen menikin sitten jäihin...

Mutta nyt päätin tarttua härkää sarvista. So what, jos minulla ei ole juuttikangasta, Bean kulmalakanan ompelemisesta jäi ylimääräistä sen verran, että se kävisi taustaksi. Vihreä kehys sai uuden valkoisen värin.

BeFunky_016.jpg.jpg

Väri on ehkä Jeanne d'Arc Livingin Soft Cream (en ole sävystä ihan varma). Antarktikseen jätin suosiolla pois kartasta. Jos Bea aikoo matkustaa sinne, maalatkoon sen itse!

BeFunky_015.jpg.jpg

Nuppineuloja ja pyykkinappuloita löysin Sinellin verkkokaupasta. (Pirun Tiimari, minne katosit?)

Valmis tuote Bean seikkailuille:

BeFunky_098.jpg.jpg

Ensimmäiseen ikkunaan voi kerätä kolikoita reissuilta. (Teipit ovat tarkoituksella vinossa, ne näyttävät hyvältä vasta siten, kun ikkuna on täydempi.)

BeFunky_102.jpg.jpg

Keskimmäiseen voi laittaa nuppineulalla merkin paikoista, joissa on käynyt. Vähän yksinäiseltä nuo kaksi nuppineulaa vielä näyttävät... mutta alle yksivuotiaana minä en ollut käynyt vielä missään!

BeFunky_100.jpg.jpg

Kolmannessa on tilaa lomakuville tai siinä voi säilyttää vaikka passia matkojen välissä:

BeFunky_101.jpg.jpg

Jotta sellainen jälkipyykki meidän matkalla...

Arrivederci!

xoxo,

minä