My little pony. Tykkäsin niistä pienenä. Aina mummolaan mennessä halusin vuokrata saman My Little Pony-elokuvan Kymin aseman ähellä olevalta kioskilta.Minulla oli maailman hienoin hääponi, jonka isi oli tuonut amerikasta. Kun näin näitä uusia poneja, ne olivat minulle irvikuva niistä 80-luvun pulleista otuksista. Uudet piirretyt eivät mielestäni edes näyttäneet poneilta!

Sitten teini innostui niistä! Teini, joka on välillä niin isoa tyttöä jo, innostuukin suunnattomasti my little pony puuhakirjasta, osaa laulaa ulkoa kaikki sarjan laulut englanniksi ja höpöttää poneista lakkaamatta. Joululahjaksi teini sai poikaystävältäni ensimmäisen isomman poninsa ja nyt näyttää siltä, että tyttö seuraa äitinsä jalanjälkiä lelujen keräilijänä...

BeFunky_IMG_9395.jpg-normal.jpg

(Kuvan kynäpurkki-idea on täysin Hessulta varastettu!)

BeFunky_IMG_9396.jpg-normal.jpg

Kun pikkusisko syntyi, teini aloitti heti vauvan kouluttamisen. "Tässä on Pinkie Pie" (tämä oli siis tytöllä jo ennen joulua)

BeFunky_IMG_7999.jpg-normal.jpg

Äidin kouluttaminen alkoi sitten. Äiti joutui katselemaan poneja tabletilta imettäessään vauvaa. Aluksi tosiaan vastustin My Little Ponyja, koska ne näyttivät aivan alieneilta verrattuna vanhoihin poneihin... ja kaikkia uusia piirrettyjä ylipäänsä, koska ennen vanhaan piirretyissä oli opetus. Mutta hetkinen, niinhän näissäkin on. Joka jaksossa opitaan jotain ystävyydestä ja lähimmäisenrakkaudesta. Eihän tätä voi pitää pahana...

Muutamia kuukausia myöhemmin:

Pääsiäinen on lähestymässä. Minulla oli teiniä ikävä, kun se oli mennyt isälleen. Jospa pääsiäismunahyllystä löytyisi poneja tänä vuonna... Löytyihän sieltä. Pääsiäiseen en jaksanut odottaa, vaan ostin Ebballe heti yhden. Lisäksi sain Pinterestistä idean tehdä Hama-helmistä poneja. Tarkoitus on tehdä näistä tytölle koruja, kunhan saan Sinellistä sopivat osat.

BeFunky_IMG_9393.jpg-normal.jpg

Pääsiäismuna, Rainbow Dash ja Rarity odottivat siis kotona, kun tyttö tuli koulun jälkeen käymään. Ebba innostui niin, että toi joululahjaksi saamansa minihamahelmet minulle, jotta voin tehdä kokonaisen ponin. Näistä normihelmistä tehdyistä tuli nimittäin valtavia jo pelkkänä päänä.

Minä ostin ennen joulua Jumalniemen Tiimarin loppuunmyynnistä kaikki siellä olleet minihamahelmet, koska ne olivat -50%. Muuten hinta on mielestäni seteille liian kova mutta puoleen hintaan se oli siedettävissä, joten kymmenkunta pakettiakohan noita joulupakettiin tiensä löysi. Settejä oli 3 erilaista:

BeFunky_IMG_9403.jpg-normal.jpg

Saadakseni aikaan yhden Rainbow Dashin minun piti avata 4 pakettia joko mereneläviä tai autoja, jotta sain tarpeeksi neliskulmaisia yhdistettäviä pohjia luodakseni alustan ponille. Perhospaketissa tulee sydämenmuotoinen pohja. Helmiä tarvittiin kahdesta perhospaketista, yhdestä autopaketista ja yhdestä mereneliöpaketista. Aikaa kului yli 6 tuntia ja helmet piti poimia ja asetella pinseteillä. Eli tämä on taatusti viimeinen minihelmijuttu, jonka teen!

BeFunky_IMG_9408.jpg-normal.jpg

Mutta tästä tulee jotain 20% coolimpi koru, kuin muista!

Somepony loves you, Ebba!

xoxo,

minä