1.jpg

Kauan odotettu paimen on liittynyt kuvaan! Mitä siihen tulee lisää huomenna? Käy jättämässä arvauksesi Pappilablogin Facebook-sivulle ja osallistu kisaan! (Huomasin just, että paimenelta puuttuu puolet sauvasta! :D Ehkä sillä on joulun kunniaksi karkkikeppi kädessä?)

Kahdennessatoista luukussa paketoidaan lahjoja. Minä en pidä värillisistä papereista (vieläkö tämä tuli jollekin yllätyksenä?) Isäntä suosii Paavo Pesusieni tms. lahjapapereita. Tai oikeastaan lahjapusseja, ettei tarvitse paketoida. Ehkä jopa muovipussia. Minusta kaunis lahja on kivempi avata. Yleensä harrastan ruskeaa pakkauspaperia tai sanomalehteä. Tänä vuonna löysin Ikeasta tosi kivoja lahjapapereita.

2.jpg

On tuolla itseasiassa yksi isännän ostama rullakin joukossa. Häneltä jäi Varustelekan lahjakortista muutama euro ylimääräistä, joten hän tilasi tuollaista ruskeaa paperia, jossa opastetaan, miten rynkky kootaan. Oikein on hienoa. Että "maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto" vaan... :D

3.jpg

Näihinhän nyt sopii vain ja ainoastaan musta lahjanaru. Voitte kuvitella, että mulla paloi käämit Prismassa, kun menin sinne nälkäisenä ja väsyneenä pitkän työpäivän jälkeen ja odottelin siellä isäntää, joka saapui 1,5 tuntia myöhässä sovitusta ajasta ja yritin etsiä sitä himpskatin narua. Ja kun ei sitä mustaa tahtonut löytyä mistään. Kun vihdoin löysin paikan, siinä oli yksi ainoa rulla. No sillä varmaan pärjäisi... ja hevonkukku! Yhdellä rullalla paketoi 5 (viisi) pakettia. Silloin vasta paloi käämit! Onneksi Suomalaisesta löytyi tolkullisen kokoinen rulla, niin saan loputkin lahjat pakettiin.

Parhautta oli löytää Pinterestistä rehellisiä pakettikortteja. Suosittelen tulostamaan niitä täältä. Näitä saavat taatusti ainakin isäntä ja teini.

4.jpg

Vielä kun saisi kuusen, jonka alle lahjat laittaa...

xoxo,

minä

 

Aiemmat luukut:

Luukku 1 - joulukalenteri
Luukku 2 - piparikuusi
Luukku 3 - paperitähti
Luukku 4 - joulumarkkinat
Luukku 5 - jouluinen Porvoo ja joululahjaideoita
Luukku 6 - omaa aikaa
Luukku 7 - Rocky Road-kuuset
Luukku 8 - Muumien taikatalvikakku
Luukku 9 - sulaneet lumiukot
Luukku 10 - joululimppu
Luukku 11 - karppitilkkutäkkifoccacia